



Gold en Delicious
Gold en Delicious nieuw concept goed geland voor Aram en Gerard Na een jaar onder de nieuwe naam en het nieuwe concept van Gold en Delicious, blikken Aram en Gerard tevreden terug in hun restaurant in Wernhout. Het driegangenmenu tegen de vaste prijs van 37,95 euro klinkt niet alleen aantrekkelijk, het blijkt ook aantrekkelijk. De vernieuwde formule heeft veel nieuwe gezichten naar hun zaak gebracht, ook van over de grens. Er schuiven met regelmaat zuiderburen aan. “We matchen met het karakter van bourgondisch uit eten gaan. Ons driegangenmenu is geen snelle hap. Wij gaan voor kwaliteit, sfeer, beleving en dat is avondvullend”. Vers en kwaliteit vormen de kern van alles wat er op tafel komt. “Soms doen we wel acht keer per week boodschappen. Laatst waren de mosselen niet aan te slepen, dan halen we die gewoon bij”. Ook de details van de extraatjes, die je er overigens gewoon bij krijgt, kloppen. “Standaard serveren we speciaal brood vooraf, voor ons gebakken door bakker Ooms uit Zundert. Brood met zontomaatjes en Italiaanse kruiden. En de amuse vóór het dessert hoort er gewoon bij. Net als de appelcompote, die ontbreekt nooit”. Kwaliteit tegen een vaste prijs van 37,95 euro voor drie gangen. Die prijs blijft ook het komende jaar onveranderd. “Soms is de opbouw van de prijs lastig uit te leggen: je krijgt korting wanneer je alle gangen kiest. Bestel je minder? Dat mag, maar dan ben je soms duurder uit”. Wist je al dat je er voor mag kiezen om niet opgegeten gerechten mee naar huis te nemen? “Goed dat mensen zich bewuster worden dat weggooien zonde is. Dat bewustzijn leeft ook bij ons in de keuken. Een dessert mee naar huis nemen? Dat mag”. Wereldse smaken De menukaart wisselt elke twee maanden, met ruimte voor gerechten van het seizoen. Publieksfavorieten blijven langer op de kaart. “Onze gasten verwachten bijvoorbeeld dat het Vietnamese stoofvlees blijft. Geen geheim recept hoor. We vijzelen hele steranijs en mengen dit met andere kruiden. Het zorgt voor een warme, niet pittige en volle smaak. Zacht ook, want het vlees wordt langzaam gestoofd”. De keuken van Gold en Delicous biedt een wereldse mix, met invloeden uit onder meer de Franse en Oosterse keuken. Gasten kiezen uit 7 voorgerechten, 7 hoofdgerechten en 7 nagerechten. Thuisgevoel blijft Ondanks de vernieuwde formule is het vertrouwde gevoel gebleven. “Sommige gasten komen twee keer per week. We maken graag een praatje of grapje, de verbinding vinden we belangrijk. Het is het totaalplaatje dat moet kloppen”. Ook het aanbod voor feestjes op maat is gebleven. Beleving De sfeer en het kloppende gevoel wordt versterkt door gouden accenten, appelboompjes voor de deur en gerechten die soms zelfs in kleurthema worden geserveerd. “Laatst maakten we zelf ons zoetzuur met paarse spitskool en paarse bloemkool, gewoon omdat het kan. We blijven zoeken en veranderen”. Het vernieuwde terras biedt extra comfort. Zon of schaduw, een gouden kussentje in je rug en rust. Aram en Gerard staan nooit stil. Maandelijkse winactie Op de bar prijkt een opvallende gouden vaas. Elke tafel mag aan het eind van de avond op een kaartje een telefoonnummer invullen. Maandelijks wordt één winnaar getrokken voor een gratis driegangenmenu voor twee personen, voor de komende maand. Wie er wint is willekeur, je vult alleen een telefoonnummer in. “Laatst belde we het nummer op een willekeurig gepakt kaartje. Kregen we spontaan onze goede vrienden (en vaste klanten) aan de lijn. Binnen een half uur zaten ze aan tafel. Gezellig! En oprecht toevallig”. En dan is er nog de actie dat wanneer je vaker komt, je met een stempelkaart kan sparen voor korting. Toe aan een gezonde dosis bourgondisch genieten? Welkom! Gold en Delicious Aram en Gerard de Wagenaar Wernhoutseweg 80 4884 AX WERNHOUT (076) 599 19 90 info@gold-en-delicious.nl www.gold-en-delicious.nl Facebook: restaurant gold en delicious
Soort keuken: Internationaal Fusion