


Restaurant de Landerij
Bij restaurant de Landerij hechten wij veel waarde aan proeven, beleven en genieten. Met ons concept gaan we door heel het Groene hart. Zo krijgt u altijd iets van de omgeving mee. Een stuk vlees geslacht door slagerij Meurs uit Reeuwijk die zijn koeien en runderen uit de regio haalt. Kippeneieren van de boer hiertegenover, melkproducten van de Wit en kaas en varkensvlees van boerderij Olieman. Ons wild, snoekbaars en paling uit de Reeuwijkse plassen, gevangen door de lokale jager Carlo “wild uit de regio”. Boter – Kaas – Eieren menu ( BKE menu) Met trots werken we met lokale producten en streven ernaar om u te verrassen met onvergetelijke smaken uit de polder, gecombineerd met invloeden van over de hele wereld. Geniet als gast van een huiselijke sfeer, vergezeld van goede wijnen en boeiende gesprekken. Ons volledige BKE menu biedt 5 gangen met vis, vlees of vegetarische opties. Elk bezoek is een culinaire verrassing waarbij u geniet van diverse smaken. Het is ook mogelijk het BKE menu in 3 of 4 gangen te bestellen. Elk bezoek is een verrassing wat u geserveerd krijgt. Hiernaast hebben wij ook een uitgebreide kaart, op zaterdag serveren wij alleen een 4- of 5 gangen BKE. Eetbeperkingen zoals allergenen of dieetwensen zijn voor ons geen probleem! Wij vinden het erg prettig als u ons hierover attendeert tijdens het maken van de reservering.
Soort keuken: Internationaal